Comandă telefonic la 0740 535 153 Află ce mărime poartă copilul tău
Nu aveti produse in cos.
Pentru mai multe modele sau branduri viziteaza si noul nostru site Minipas!

Viziteaza Minipas

Livrare și plată

Conditii de livrare

Produsele comandate pe site-ul Incaltaminte Melania se livrează prin Curierat Rapid (GLS) la adresa clientului in orice localitate care se afla in aria lor principală de acoperire. Costul transportului cu GLS este 22 lei cu plata ramburs.

Comenzile trebuie plasate pana la ora 16:00 pentru ca livrarea sa se poata efectua a doua zi. Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Comenzile primite vineri dupa orele 16.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.

Termenul de livrare este de 48 ore din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Modalitati de plata

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului(GLS) la predarea coletului.