Comandă telefonic la 0740 535 153 Află ce mărime poartă copilul tău
Nu aveti produse in cos.
Pentru mai multe modele sau branduri viziteaza si noul nostru site Minipas!

Viziteaza Minipas

Termeni și condiții

Folosirea siteului incaltamintemelania.ro implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Se recomandă citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.

1. Drepturi de autor

Incaltaminte Melania beneficiază de protectia legii drepturilor de autor. Continutul site-ului este proprietatea S.C. MINIPAS STORE SRL informatii, texte,grafica, programe, poze, etc. . Datele de pe site si de pe server nu pot fi folosite fara acordul scris al proprietarului. Folosirea acestora fara acordul S.C. MINIPAS STORE SRL se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori de stocuri, sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel pierderi

2. Produse prezentate si preturi

Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Incaltaminte Melania nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisă sau completă. Preturile afisate pe site la produse includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier . Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile de pe site se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

3. Conditii de livrare

Produsele comandate pe site-ul Incaltaminte Melania se livrează prin Curierat Rapid (GLS) la adresa clientului in orice localitate care se afla in aria lor principală de acoperire. Costul transportului cu Cargus este 15 lei cu plata ramburs.
Comenzile trebuie lasate pana la ora 16:00 pentru ca livrarea sa se poata efectua a doua zi. Livrarile se efectueaza in zilele lucratoare, de luni pana vineri.
Comenzile primite vineri dupa orele 16.00 vor fi procesate incepand cu saptamana viitoare, luni dimineata.
Termenul de livrare este de 48 ore din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

4. Modalitati de plata

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct curierului la predarea coletului

5. Condiții de retur

Potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate exclusiv online Incaltaminte Melania iti garanteaza un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege, si anume in 30 zile de la cumparare.

A. RETURUL PRODUSELOR

CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE a produselor sunt SUPORTATE INTEGRAL DE CATRE CUMPĂRĂTOR.
Coletul poate fi returnat doar prin curierat rapid si NU prin Posta Romana. Returul NU se poate face cu plata ramburs.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie purtate sau deteriorate; trebuie păstrată integritatea documentelor însoţitoare).

  1. Pentru returnarea unui colet trebuie să completati FORMULARUL DE RETUR (pe care trebuie sa-l descarcati de pe link-ul acesta). Dupa ce l-ați completat, documentul se introduce în colet impreună cu produsul pe care-l returnați și factura fiscală aferentă.
  2. ATENTIE!!! Ambalați produsul astfel încât să fie protejat în timpul returului. Vă rugăm să nu lipiti banda adeziva direct pe cutia originală a incăltamintei pentru că atunci produsul nu mai poate fi recomercializat, iar noi ne rezervam dreptul de a refuza coletele care sunt în această situație. Protejați cutia de încățăminte, învelind-o in punga, plasă, hârtie, etc. peste care puteți lipi banda adezivă.
  3. EXPEDIATI COLETUL LA ADRESA – MAGAZIN MELANIA STR. HORIA, NR. 11 LOC. ARAD JUD. ARAD TEL. 0740535153
  4. RAMBUSAREA SUMELOR

Cand este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.
Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

B. SCHIMBAREA PRODUSELOR

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil la nr. de telefon 0740535153 sau prin e-mail la adresa office@incaltamintemelania.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.
Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalajul original pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura sau cutia originală de încălțăminte are lipită pe ea banda adezivă

Nu trebuie să plasați o comandă nouă pe site, este de ajuns sa luați legătura cu noi in scris sau telefonic, iar noi vom procesa un formular de schimb. Astfel, produsul nou ales de dumneavoastra va fi retinut pana in momentul in care va sosi la noi cel pe care doriți să îl înlocuiți.

Pentru schimbul unui produs costul de transport îl veți suporta integral. Acest lucru înseamnă costul transportului practicat de curierul prin care trimiteți către noi produsul care se dorește a fi înlocuit, plus costul transportului (15 LEI) pentru produsul nou pe care noi îl trimitem către dumneavoastra prin Urgent Cargus.

Vă rugăm să returnaţi produsele în ambalajul original. Acest lucru presupune protejarea cutiei de încălțăminte prin ambalarea ei într-o plasa sau într-o altă cutie mai mare. Va rugăm să nu lipiți banda adezivă direct pe cutia de încălțăminte! Starea produselor returnate trebuie să ne permită re-comercializarea lor ca și produse noi. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situaţia unor abuzuri (returnări repetate).

Dacă returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, sau dacă cumpărătorul a expediat produsul fără furnizarea tuturor informaţiilor necesare pentru a plăti rambursul, costul transportului înapoi către cumpărător se va face pe cheltuiala acestuia.

6. Garantii produse

Incaltaminte Melania iti ofera certificat de garantie valabil 30 de zile de la achizitionarea produsului. Pentru a beneficia de garantie, produsul trebuie sa fie prezentat in ambalajul original cu tot ceea ce l-a insotit, certificatul de garantie si copie dupa factura fiscala. Garantia se ofera pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere. In cazul unei reclamatii te rugam sa te adresezi echipei magazinului online pe adresa office@incaltamintemelania.ro Pastreaza factura pentru a face dovada cumpararii produsului si talonul de garantie.

7. Confidentialitatea datelor

Incaltaminte Melania garanteaza confidentialitatea datelor clientilor. Aceste date, oferite la crearea contului online, vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute si pentru promovarea promotiilor, evenimentelor, beneficiilor si noutatilor Incaltaminte Melania. Iti recomandam sa ai grija de datele de logare la contul tau si sa nu le divulgi nimanui. Incaltaminte Melania nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care o alta persoana intra in posesia parolei tale si iti acceseaza contul in mod neautorizat. Incaltaminte Melania nu isi asuma raspunderea daca datele cu caracter personal sunt modificate sau furate de persoane neautorizate. Accesul neautorizat in cadrul site-ului, asupra continutului, pozelor, datelor personale ale utilizatorilor sau asupra serverului este considerat frauda. Aceasta va fi cercetata ca atare de autoritatile competente. Site-ul nu poate fi exploatat cu alte scopuri si nu poate fi copiat partial sau total.

8. Dispozitii finale

Un potential conflict intre Incaltaminte Melania si un cumparator va fi rezolvat pe cale amiabila. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.
Pentru sesizări şi reclamaţii, vă rugăm să trimiteţi o înştiinţare la adresa email office@incaltamintemelania.ro. Site-ul incaltamintemelania.ro, este proprietatea MINIPAS STORE SRL, Numarul de ordine in registrul comertului J2/2134/14.12.2017 CUI 38603475, Punct de lucru: STR. HORIA, NR. 11, AP. 2, COD 310018, Localitate Arad, jud. Arad